Koncertszervezés: 06-30-9351-605 Vitelki Edit

Lakatos Krisztián és Király Viktor közös lemezt tervez


Lakatos Krisztián, a TV2 Megasztár 4 című műsorából ismert fiatal énekest valóban megkereste a Cotton Club Singers, de lapunknak elárulta, ő inkább szóló karrierre vágyik, legnagyobb példaképe pedig Frank Sinatra. Először itthon szeretné belopni magát a közönség szívébe a swinggel, s ezután már jöhet a nemzetközi karrier is.


Kapcsolódó cikkek
Király Viktornak már a Kapcsolat koncerten jár az esze
Meglestük: Király Viktor nyereménye egy középszerű albérlet!
Friderikusz: azért gondoltam meg magam...
Szenzáció! Lakatos Krisztián lesz a Cotton Club Singers énekese!
"Lakatos Krisztián a Megasztár legnagyobb győztese"

A TV2 Megasztár 4 című műsorából ismert Lakatos Krisztián január első napján több mint 12 ezer ember előtt énekelhetett, Mága Zoltán hegedűművész újévi koncertjén.

"A Megasztár kapcsán találkoztunk Mága Zoltánnal és lenyűgöző élmény volt a teltházas Aréna előtt énekelni. Szó szerint elállt a lélegzetem!" - mesélte élményeit a STOPnak Lakatos Krisztián, aki Amerika előtt először Magyarországon szeretné belopni magát az emberek szívébe a swinggel és persze az egykori versenytársakkal is tartja a kapcsolatot.

"Nem titok, hiszen a verseny alatt is sokszor beszéltem arról, hogy az álmom egy saját big band. Biztosan a swing műfajában szeretnék boldogulni, jó lenne, ha ezt a műfajt Magyarországon én szerettethetném meg az emberekkel. A világban egyébként most sok helyen divatos: olyan előadók töltenek meg óriási koncerttermeket, mint Michael Bublé. Nagy példaképem Frank Sinatra, azt gondolom, hogy tovább képezve magam, méltó módon tudok a nyomdokaiba lépni" - magyarázta a Megasztár 4 "bronzérmes hangja", akinek legjobb barátja Király Viktor lett.

"Szeretnék nemzetközi karriert. Amerika a swing hazája, minden álmom például egy Las Vegas-i show, de előbb a saját hazámban szeretném megismertetni és megszerettetni magam. Nem is kérdés, összejárunk a megasztáros társakkal: most is éppen a Hal a tortánban forgatunk öten. Viktor az, aki a legközelebb áll a szívemhez, közös lemez kiadását is fontolgatjuk, mert érdekes, ahogyan együtt-egymással énekelünk két különböző zenei stílusban. Az is igaz, hogy megkerestek a Cotton Club Singers felől, de szóló karrierre vágyom. Hiszem, hogy megtalálom a saját utam!"